Läs på om Crohns???

Svar

Catt79 Ämne Läs på om Crohns??? Skrivet:
Hej,
Vet inte vart jag ska vända mig längre...
Helt färdig av alla olika läkare. Är så trött ont i magen nu kom febern.
Kan någon här säga vart jag kan vända mig?
Kort om varför,,,
Haft besvär med magen sen liten till och från, men för ca 2 sedan började min avföring vara alldeles blodig och vitt slem, går då ofta på toaletten. Blir trött får ibland feber känns som influensa. Detta gör mig deppig (är aktiv) då jag blir orkeslös.
Satt på akuten senast igår och fick till svars av en kirurg - detta är inget akut har skickat en remiss till mag/tarm specialist, åk hem och läs på om Cronhs sjukdom??? Jag orkar inte mer är helt slut trött trött trött... Förra året blev jag skickad till akuten från vårdcentralen magen var också helt kaos hade dåliga värden, där gjordes en koloskopi (tror de heter så den kortare varianten) där de noterade vitt slem samt blod i tarmen. Fick remiss och en tid ca 2 månader senare för en större undersökning Koloskopi allt var då bra... Men nu sitter jag här igen, blod i avföringen vitt slem sedan 2 veckor tillbaka och nu kom febern...
Vart kan ja vända mig? Varför sågs inget under den större undersökningen? Kan jag själv göra något?
Är det crohns?
Har tusen frågor men vet verkligen inte vart jag ska vända mig:-(
Hoppas någon orkar läsa detta!!!
Tack!!!
karin.p1986 Skrivet:
Jag förstår att du är trött på läkare och sjukhus om det är så dom behandlar dig. Innan jag fick min diagnos (Crohns) hade jag varit hos läkare flera gånger med magont och bett om hjälp, fått det underbara svaret "du måste varva ner" ungefär.
Man blir så förbannad.
Sen gick det till den gränsen att jag gick dit och mådde så fruktansvärt dåligt och hade skitit på mig helt enkelt. Då sa jag att jag vill inte höra att jag ska varva ner, jag vill att alla undersökningar görs och att alla prover tas för att ta reda på vad som är fel.
Det som gör mig mest sur är att dom verkar tro att man tycker det är kul att ständigt få nålar i armarna och diverse obehagliga undersökningar som du har gjort också, coloskopi bl a...
Men när det är så att du har blod och slem, ringt direkt och säg att du gjort coloskopi men att du fick vänta så länge att det inte syntes på undersökningen, inte vet jag om det kan läka av sig självt, men det verkar det ju ha gjort. Hur som helst måste dom ju ta in dig akut, NU!
Jag fick vänta drygt en månad på min coloskopi, men under tiden åt jag entocort som inte hjälpte ett dugg.

Önskar dig all lycka till och hoppas verkligen att dom tar dig på allvar.

Tillbaka

Du är inte inloggad

Du måste logga in för att kunna skriva i detta forum

Registrera en användare